Varilux - savršen vid na svim udaljenostima

 

​Današnji prezbiopi žive sve bržim tempom, a multitasking  aktivnosti zahtijevaju brzu prilagodbu i  mijenjanje vizualnog fokusa. Kako bi otišli korak naprijed, shvaćajući potrebe današnje evolucije i stavljajući svoje korisnike u srce inovacija,  kako bi im ponudili što bolje rješenje za prezbiopiju, Essilor kao vodeći  proizvođač naočalnih leća predstavlja revoluciju u progresivima – Varilux X – novu generaciju progresivnih leća!  Essilorov razvojno istraživački tima je u razvoj uključio fokus grupu od čak  3.000 prezbiopa iz cijelog svjeta, kako bi vam donjeli najbolje rješenje uz vjerodostojnu oznaku – POTVRDILI NOSIOCI.

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove progresivne naočalne leće se još bolje i savršeno prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih Variluxa. Osiguravaju zapažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane  za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su "on-line".  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!

Essilor Varilux-X-Lifestyle_Man-biking.gif

​Varilux raspon proizvoda u potpunosti je prilagođen potrebama i željama nosioca!


Prva progresivna leća izumljena je 1959., to je bila Varilux leća. Od tada, Essilor kontinuirano radi na novim standardima i izvedbama kako bi pacijentima prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Svaki dizajn Varilux leće prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja i ispitivanja na nosiocima kako bi nosiocima osigurali najbolju izvedbu i korekciju vida.

Loading...

ADRESA

ONLINE SERVIS