Inovacija

Ne postoji stvarna inovacija osim one koju vi doživljavate i odobravate.

 

LIVEOPTICS

Možda sve leće izgledaju isto ali nisu sve jednako napravljene. Essilorove leće sistematski su razvijane, testirane i odobrene od strane nosioca kao šo ste vi. Želimo stvoriti proizvode koji su prilagođeni vama, naše inovacije su vođene vašim potrebama. Vaše odobravanje potvrđuje naše inovacije.

INSPIRIRANO VAŠIM  POTREBAMA

80% informacija koje primate dolazi kroz vaše oči, a 40% vaše aktivnosti u mozgu je posvećeno vidu. Zato su visokokvalitetne leće toliko važne i to je razlog zašto Essilor neprestano nastoji riješiti sve kompleksne oblike vida.

Budući da ne živite u laboratoriju, Essilor surađuje s nosiocima naočala kako bi ispitao njihove vizualne navike i testirao naše proizvode u stvarnim životnim situacijama. U našim sustavima HouseLab ™ i CarLab ™ pokrećemo širok raspon testova za promatranje i snimanje načina na koji hodate, vozite, čak kuhate i koristite digitane zaslone u svakodnevnim situacijama.

Kocke i leće

STVORENE POMOĆU NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Naši istraživači prikupljaju fiziološke, biometrijske i podatke o ponašanju nosioca; bilježe specifičnosti koje su u skladu s vizualnim i posturalnim potrebama svake osobe. To je učinjeno na multi-senzorni način putem digitalnih tehnika kao što su 3D virtualna stvarnost i simulacije.

Osoba nosi Essilor leće

VI STE NA PRVOM MJESTU

Prije svakog lansiranja inovacija na lećama provode se testovi na stvarnim nosiocima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju vas, vaše potrebe i stil života. Budući da je jedini pravi dokaz prednosti za nosioca sam korisnik, od 2004. godine, Essilor provodi sustavna testiranja na svojim vodećim brandovima Varilux, Crizal i Xperio® prije predstavljanja na tržište.

Osoba nosi Essilor leće

 

KOMPLETAN RASPON RJEŠENJA POSVEĆENIH INDIVIDUALNIM POTREBAMA

18, 981 osoba

testirala je Essilorove leće

14, 185 osoba

testrialo je i ocjenilo Essilorove leće u stvarnim uvjetima

312 studija

na Essilorovim lećama provedeno je uz pomoć nosioca

Varilux

Varilux

Korigirajte svoj vid

Varilux je progresivna leća za korekciju vida. To znači da možete vidjeti na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Eyezen

Eyezen

Korigirajte svoj vid

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

Streetlife

Streetlife

Korigirajte svoj vid

Progresivne leće specijalno dizajnirane za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Transitions

Transitions

Zaštitite svoj vid

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimizirajući količinu svjetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaštitite svoj vid

S Eye Protect Systemom ukomponiranim u leći dobivate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svjetla i UV zraka.

Xperio

Xperio

Zaštitite svoj vid

Sa sunčanim lećama najbolje ste zaštićeni na otvorenom prostoru. Dostupne su u velikom rasponu boja, s polarizacijom i zrcalnim efektom.

Crizal

Crizal

Bolja prozirnost

Kombinirajte Crizal kako biste dobili cjelovito rješenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaše leće od neprijatelja vida.

Optifog

Optifog

Bolja prozirnost

Bez zamagljivanja čak i u ekstremnim uvjetima.

Pitajte svog optičara za Essilor leće

Pronađite optiku