Varilux E Series

 


       

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Proizlazeći iz najnaprednije tehnologije na polju optike,Varilux S series leće predstavljaju revoluciju u progresivnim lećama i potpuno novo iskustvo za prezbiope. Jedinstvena geometrija leće, ekskluzivna tehnologija i patentirani proces proizvodnje omogućili su Essiloru da postavi novi standard u konceptu i proizvodnji progresivnih leća. Za prezbiope to znači neograničen vid.

Sada, Varilux E series leće proširuju Varilux Series portfolio pružajući jednostavniju prilagodbu još većem broju nosioca - kvalitetan vid za sve prezbiope.

  

REVOLUCIJA SE NASTAVLJA

88% prezbiopa* se slaže da im treba određeno vrijeme za navikavanje na progresivne leće. Istraživači u Varilux centru su potvrdili daje plivajući efekt glavni razlog za sporiju prilagodbu.

Jedan zanimljiv eksperiment pokazao je da plivajući efektigra ključnu ulogu za prilagodbu na progresivne leće kod prezbiopa. Ispitanici su postavljeni u virtualno okruženje s vizualnim podražajima koji su razvijeni da simuliraju dinamičke poremećaje. Zaključili smo da glava i tijelo nastoje kompenzirati uočenu dinamičku deformaciju slike.

Ono što vidimo ima velik utjecaj na nas. Kada je vidni signal izobličen, u konfliktu s drugim signalim, to vodi do napora u prilagodbi i potrazi za kompenzacijom nedostataka.

Tajna Varilux E series nalazi se u Swim Controltm, ekskluzivnoj tehnologiji. Inspirirana s Nanoptix, ova tehnologija smanjuje plivajući efekt kako bi prilagodba bila što jednostavnija.


PREDSTAVLJAMO SwimControl

Kao i Nanoptix, Swim Control proizlazi iz niza patentiranih izračuna koji se temelje na izračunu mikro-elemenata. Ti mikro-elementi koriste se tako da omogućuju izračun adicije leće neovisno o njenoj zakrivljenosti. Kao rezultat, geometrija leće je savršeno kontrolirana kako bi se smanjio plivajući efekt.

Swim Control tmzahtjeva istu preciznost izrade kao i Nanoptix, osiguravajući potpunu podudarnost obiju površina, i prednje i stražnje površine leće za vrijeme procesa obrade. S Digital Surfacing je jedinstven i osnovni za sve Varilux Series leće.

S digitalna obrada dizajnirana je tako da dosegne nenadmašni stupanj preciznosti. Patentirana je s ne manje od 5 patenata. Iza jedinstvenog procesa izrade stoji i ekskluzivna oprema instalirana u mreži naših laboratorija širom svijeta kako bi postigli vrhunski servis.

Jedinstveni proizvodni proces, Digital Surfacing za kontrolu plivajućeg efekta čini Varilux Series leće jedinstvenim na tržištu.

Loading...

ADRESA

ONLINE SERVIS