Varilux - savršen vid na svim udaljenostima

 

​Imate prezbiopiju?

​Umjesto da promijenite životni stil, promijenite naočale

Neke od promjena koje se dešavaju s vidom vezane su uz godine, a prezbiopija je jedna od njih. Poznata je i kao dobna dalekovidnost koja se počinje dešavati u 40-im.

Znakovi koji ukazuju na prezbiopiju:

·        Teško fokusirate pogled na blizinu, srednju udaljenost i na daljinu.

·        Vaše oči se sve više umaraju dok čitate te imate učestale glavobolje.

·        Sve slabije vidite slova na mobitelu.

·        Intenzivira se napor u očima kod čitanja i gledanja uz manje svjetla.

·        Sve više udaljavate tekst dok čitate - ruke vam postaju prekratke.

U početku probelma obično nismo još ni svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju, ili kada smo jako umorni i/ili gladni - tada se taj osjećaj pojačava. Instinktivno se udaljavamo dok se slika ne razbistri. Proces gubitka dioptrije s godinama nazivamo prezbiopija - to je prirodan proces kojeg se ne treba plašiti.

Progresivne naočale omogućavaju jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima – jedne za sve.

Od davne 1959. godine, kada je izumljena prva progresivna leća Varilux, Essilor kontinuirano radi na razvoju, novim standardima i izvedbama kako bi prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Stoga ne samo da su prvo rješenje za prezbiope, nego su Varilux progresivi ujedno i najbolje rješenje, s iznimnim sluhom za potrebe suvremenih prezbiopa.

Varilux progresivi su najbolje rješenje za sve prezbiope koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su "on-line".  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom  tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe. Ukoliko se u periodu od četiri tjedna ne priviknete na svoje Varilux progresivne naočalne leće, Essilor vam nudi zamjenu za adekvatne jednojakosne ili bifoklane leće.​​


​Varilux su #1  progresivi na svijetu. 

​ 100% bez rizika i 100% autentične uz garanciju potpunog zadovoljstva.

Uz Varilux  možete potpuno sigurno uživati u svim promjenama koje nam donose godine i uživati u njima bez potrebe za prilagodbama, bar što se tiče vida. Umjesto da mijenjate životni stil, uzmite (ili promijenite) naočale.​Essilor Varilux-X-Lifestyle_Man-biking.gif

​Varilux raspon proizvoda u potpunosti je prilagođen potrebama i željama nosioca!


Prva progresivna leća izumljena je 1959., to je bila Varilux leća. Od tada, Essilor kontinuirano radi na novim standardima i izvedbama kako bi pacijentima prezbiopima osigurao najbolju kvalitetu vida. Svaki dizajn Varilux leće prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja i ispitivanja na nosiocima kako bi nosiocima osigurali najbolju izvedbu i korekciju vida.

Loading...

ADRESA

ONLINE SERVIS