Naočalne leće

Korigirajte svoj vid

Izbor naočalnih leća sastoji se od tri dijela. Najprije birate dizajn naočalnih leća za korekciju vida koji odgovara vašoj dioptriji. Dioptriju vam ispisuje stručna osoba nakon pregleda vida. Vid možete korigirati s jednojakosnim (Eyezen™) ili progresivnim naočalnim lećama (Varilux®).

Varilux

Varilux je progresivna leća za korekciju vida. To znači da možete vidjeti na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Eyezen

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

EyeDrive

Progresivne leće specijalno dizajnirane za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Zaštitite svoje oči

Nemojte razmišljati samo o korekciji dioptrije. Odaberite leće koje će zaštiti zdravlje vaših očiju od štenih UV zraka i plavog svjetla.

Transitions

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimizirajući količinu svjetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Xperio

Sa sunčanim lećama najbolje ste zaštićeni na otvorenom prostoru. Dostupne su u velikom rasponu boja, s polarizacijom i zrcalnim efektom.

Postignite jasan vid

Nemojte razmišljati samo o korekciji dioptrije, zaštitite oči od refleksije, prljavštine i ogrebotina za savršeno jasan vid. Gledajte svijet kao savršenu sliku.

Crizal

Kombinirajte Crizal kako biste dobili cjelovito rješenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaše leće od neprijatelja vida.