Transitions

S Transitions Light Intelligent tehnologijom, vaše naočale se automatski prilagođavaju količini svjetla i istovremeno štite od štetnog plavog svjetla. Odgovarajući na količinu svjetla koje se nalazi oko vas, ove leće inteligentno mijenjaju svoju boju od prozirne do tamne kada ste na otvorenom prostoru i postaju ponovno prozirne kada se vraćate u zatvoreni prostor. Dodatno, štite od UV zraka i štetnog plavog svjetla.

Transitions Signature GEN 8

Najnovija generacija Transitions fotoosjetljivih leća koje pružaju najbolju izvedbu bez obzira na svjetlosne uvjete i dio dana. Uz Transitions Signature GEN 8 vaše oči su potpuno zaštićene, a vid kvalitetan. Dostupne su u 3 klasične i 4 moderne boje, prilagođene svim generacijama i potrebama.

Transitions Style Mirrors

S fotoosjetljivom tehnologijom u kombinaciji sa zrcalnim (mirror) efektom sigurno ćete biti zapaženi. Intenzitet boje leća prilagodit će se ovisno nalazite li se u zatvorenom ili na otovrenom prostoru dok je zrcalni efekt postojan. Transitions Style Mirror dostupan je u 4 različite boje koje će naglasiti vaš stil.

Transitions Style Colours

Moderna fotoosjetljiva tehnologija za sve koji svoj stil žele dodatno naglasiti i poigrati se s trendi lećama koje daju dodatnu dozu ekstravagancije vašim naočalama. Dostupne u 4 različite boje koje odgovaraju svim stilovima.