Transitions

Transitions Light intelligent leće automatski se prilagođavaju promjenjivim svjetlosnim uvjetima za optimalnu udobnost vašeg vida i savršen stil. Osim toga, pomažu u zaštiti od štetnog UV i plavo-ljubičastog svjetla u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Transitions je fotoosjetljiva naočalna leća koju preporučuju stručnjaci za vid širom svijeta. Bez obzira želite li naočale za svakodnevnu upotrebu, posebne naočale za vožnju ili moderan modni par koji će naglasiti vaš stil, postoji rješenje za

Transitions® Signature® Gen8™

Osmišljene kako bi vašim očima pružile bolji vid i zaštitu, ovo su naše najprozirnije fotoosjetljive naočalne leće koje se najbrže prilagođavaju svjetlsnim uvjetima, dostupne su u 7 različitih boja.

Transitions® Xtractive® New Generation

Fotoosjetljive naočale koje se aktiviraju i unutar automobila. Aktiviraju se pod djelovanjem UV zraka i vidljivog svjetla; u zatvorenom prostoru maju suptilnu nijansu boje, a na suncu su ekstra tamne tamne za dodatnu zaštitu od jakog sunčevog svjetla. Dostupan u 3 klasične boje.

Transitions® Xtractive® Polarized™

Transitions® XTRActive® Polarized™ naočalne leće: jedinstvena tehnologija polarizacije od sada je dostupna i u fotoosjetljivim lećama; od prozirnih u zatvorenom prostoru do tamnih, polariziranih vani. Dostupne u klasičnoj sivoj boji.