Zaštitite svoj vid

Transitions® Xtractive® Polarized™

Otkrijte Transitions inovaciju: XTRactive® Polarized™, fotoosjetljive naočalne leće s jedinstvenom polarizacijskom tehnologijom.

Prednosti

BEZ OGRANIČENJA U AUTOMOBILU

Iza vjetrobranskog stakla, automatski se zatamnjuju ovisno o intenzitetu svjetla, ali omogućujući dobro čitanje zaslona i navigacijskog uređaja.

MAKSIMALNO ISKUSTVO KVALITETNOG VIDA

Zahvaljujući polarizaciji Transitions® XTRActive® Polarized™ naočalne leće garantiraju oštriji I precizniji vid, bolju vidljivost i življe boje.

NEUSPOREDIVA IZVEDBA

Na otvorenom, Transitions® XTRActive® Polarized™ leće izuzetno potamne (do kategorije 3) i postaju polarizirane, gotovo eliminirajući odsjaj.

ZAŠTITA OD PLAVO-LJUBIČASTOG SVJETLA

Optimalna zaštita od UV zraka i štetnog plavo-ljubičastog svjetla.

BRINITE O SVOJIM OČIMA CIJELO VRIJEME

Svakodnevno su vaše oči pod stresom i odoljevaju raznim iskušenjima, suočene s promjenama svjetla i odsjaja. U istom danu možete prijeći iz zatvorenog, tamnog interijera, do otvorenog prostora s jakim suncem, od stola s izraženom  LED rasvjetom do blistavog zalaska sunca u automobilu.

Transitions® XTRactive® Polarized™ leće nude zaštitu od svakodnevnog odsjaja, čak i tijekom vožnje.

Za osobe koje su redovito izložene intenzivnom jakom svjetlu i žele dodatnu zaštitu od odsjaja, Transitions XTRActive® asortiman sada uključuje Transitions XTRActive® Polarized™ naočalne leće. Njihova jedinstvena tehnologija polarizacije smanjuje odsjaj. Unutra su tamne, a vani svijetle s nježnom nijansom boje kako bi zaštitile vaše oči od štetnog plavog svjetla.

Kod kuće ili u uredu, Transitions XTRActive® Polarized™ leće filtriraju do 35%* štetnog plavog svjetla koje emitiraju LED diode iz sve ambijentalne rasvjete i svih vaših elektroničkih uređaja. U vašim aktivnostima na otvorenom, njegova pojačana zaštita od odsjaja čini vaše leće izuzetno tamnim i doprinosi zaštiti od plave svjetlosti koju emitira sunce filtriranjem više od 90%*.

*Zaštita od štetne plave svjetlosti (380 nm do 460 nm) na 23 °C, na sivim lećama indeksa 1.5 i polikarbonata te u kategoriji fotoosjetljivih naočalnih leća od prozirnih do vrlo tamnih.

dostupna-boja-siva

Pitajte svog optičara za Essilor leće

Pronađite optiku

Upotpunite svoje leće dodatnom zaštitom za zdravlje očiju i dugotrajnost leća

Korigirajte svoj vid

Varilux E series

Varilux E series je progresivna leća dizajnirana za korekciju vida koja pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

Saznajte više

Korigirajte svoj vid

Eyezen

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

Saznajte više