Zaštitite svoj vid

Xperio Mirrors

Kombinirajte Xperio Mirrors sa svojim naočalama za sunce za pravi modni iskorak. Istovremeno zaštitite svoje oči od kumulativnog efekta UV svjetla.

Prednosti

Više stila

sa zrcalnim efektom vaše leće su pravi modni dodatak

Više zaštite od sunca

zrcalni efekt smanjuje propusnost leće, idealno za jako sunce

Zaštita za zdravlje

zaštita od kumulativnog efekta UV zraka

Tehnologiija koju možete vidjeti

Zrcalni efekt izrađen je pomoću najbolje tehnologije za anti-refleksne dorade. Ovaj sloj kompatibilan je s punim i gradual polariziranim bojama.

SAVRŠENA ZAŠTITA I ATRAKTIVAN IZGLED

E-mirror predstavlja moderni zrcalni efekt dostupan u različitim bojama. U kombinaciji s Xperio polarizacijom pruža savršenu zaštitu za sunce uz dodatni, atraktivni zrcalni efekt.

Pruža izuzetno kvalitetnu izvedbu leće za sunce u vašoj dioptriji, za sve koji vole biti u trendu. U kombinaciji sa vašim okvirima nećete proći nezapaženo.

Mirror

UKLANJA BLIJEŠTANJE

Zrake svjetla putuju u raznim smjerovima. Kada se zrake svjetla odbijaju od horizontalnih površina kao što su cesta, voda ili led, raspršuju se. Do našeg oka to dopire kao vidljivo blještanje koje može biti neugodno za oči. Leća kombinirana s Xperio polarizacijskom tehnologijom propušta kroz leću samo zrake svjetla koje se odbijau vertikalno od površine i na taj način sprječavaju blještanje.

Mirror

TESTIRAMO PREDNOSTI NAŠIH LEĆA

14, 185 osoba

testiralo je i ocjenilo Essilor naočalne leće u stvarnim životnim uvjetima

18, 981 osoba

testiralo je Essilorove naočalne leće

312 studija

provedeno je na Essilor naočalnim lećama

Pitajte svog optičara za Essilor leće

Pronađite optiku

Kobinirajte Essilor tehnologiju s Xperio mirrors

Korigirajte svoj vid

Varilux E series

Varilux E series je progresivna leća dizajnirana za korekciju vida koja pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

Saznajte više

Korigirajte svoj vid

Eyezen

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

Saznajte više