Zaštitite svoj vid

Xperio polarizacija

S Xperio polarizacijom dobivate moderne sunčane leće. Eliminiraju bliještanje - idealne su za vožnju i sport.

Prednosti

Istinska percepcija boja

intenzitet i kontrast je poboljšan za 75%

Sigurniji vid

zahvaljujući polarizaciji vrijeme reakcije sudionika u vožnji je puno brže

Udobnost vida

eliminira zasljepljujuće blještanje

SJAJNA RAZLIKA

Kombinacija Xperio polarizacije i dioptrije na lećama ne doprinosi samo estetici vaših sunčanih naočala već je i vaš vid savršeno zaštićen. Xperio polarizacijska tehnologija eliminira zasljepljujuće blještanje i istovremeno pruža savršenu percepciju boja.

UKLANJA BLJEŠTANJE

Zrake svjetla putuju u raznim smjerovima. Kada se zrake svjetla odbijaju od horizontalnih površina kao što su cesta, voda ili led, raspršuju se. Do našeg oka to dopire kao vidljivo blještanje koje može biti neugodno za oči. Leća kombinirana s Xperio polarizacijskom tehnologijom propušta kroz leću samo zrake svjetla koje se odbijau vertikalno od površine i na taj način sprječavaju blještanje.

IDEALNE ZA VOŽNJU

Vožnja je bitan način prijevoza za većinu nas. Xperio polarizirane leće poboljšavaju vožnju zato što eliminiraju blještanje nastalo refleksijom od vlažne površine ceste, komandne ploče i drugih automobila. 

Osoba nosi Essilor leće s Xperio polarizacijom

NAJBOLJA UV ZAŠTITA NA SUNCU

Xperio polarizacijska tehnologija pruža najviši stupanj UV zaštite unutar tehnološkog asortimana naših proizvoda. To čini Xperio leće savršenim za svakoga tko ima  osjetljive oči ali i za sve koji žele dobru kvalitetu naočala za sunce.

Osoba nosi Essilor leće s Xperio polarizacijom dok trči

SAVRŠENA JASNA POVRŠINA VODE

S Xperio polarizacijom dobivate dodatnu prednost dok uživate u vodenim ili zimskim sportovima. Refleksija sunca od površina kao što su voda, snijeg i led je smanjena.

Obitelj nosi Essilorove Xperio polarizacijske leće

TESTIRAMO PREDNOSTI NAŠIH LEĆA

75%

bolji kontrast

Brže

vrijeme reakcije za vrijeme vožnje

Bolja

oštrina vida

Pitajte svog optičara za Essilor leće

Pronađite optiku

Kobinirajte Essilor tehnologiju s Xperio polarizacijom

Korigirajte svoj vid

Varilux E series

Varilux E series je progresivna leća dizajnirana za korekciju vida koja pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

Saznajte više

Korigirajte svoj vid

Eyezen

Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči.

Saznajte više