Essilor Hrvatska

 
Essilor optika d.o.o. kao hrvatska podružnica Essilor International djeluje u Republici Hrvatskoj od 1999. god. te je već nekoliko godina vodeća na tržištu u prodaji naočalnih leća prvenstveno CR (organske leće) i optičke opreme.
Sa svojih trenutno 20 uposlenih u uredu u Zagrebu,​ Essilor optika d.o.o. kontinuirano se zalaže da cijelom tržištu i svim zainteresiranim građanima a posebno kupcima naših proizvoda, a sukladno Essilorovoj globalnoj krilatici "Vidjeti svijet bolje"  ponudi i dodatne informacije o naočalnim lećama.
Naime, pored činjenice da preko 80% informacija koje primamo iz "vanjskog svijeta" dolazi kroz osjetilo vida (oko), što naravno samo po sebi govori o jako velikoj važnosti tog organa ljudskog tijela, dodatno smatramo obvezom u Essiloru stalno educirati tržište. Želimo upozoriti na važnost odabira kvalitetnih naočalnih leća, kako za djecu tako i za odrasle Naočale koje će osim estetskog kriterija i ugode nošenja donijeti i zaštitu od štetnog UV zračenja koje može uzrokovati oštećenja i bolesti oka.​​

WEB banner 851x315.jpgLoading...

ADRESA

ONLINE SERVIS