Dječji vid

 
Zdr​avlje djece je najvrjednije blago za svakog roditelja, ali brinemo li dovoljno o tome, uzimamo li u obzir sve aspekte?
Temeljeno na iskustvu oftalmologa, Essilor bi vam želio dati neke savjete za prevenciju dječjeg vida.
    • Prvi pregled kod oftalmologa preporuča se prije treće godine.
    • Ukoliko postoji visok stupanj miopije ili hiperopije u obitelji, dijabetes ili nasljedne očne bolesti, pregled kod oftalmologa se obavezno preporučuje.
Zato što su prve godine presudne u razvoju vida, roditelji su izuzetno odgovorni za zaštitu vida svoje djece. Pravovremeno dijagnosticiranje dioptrije može se tretirati na ispravan način i s dobrim rezultatima tako da se može izbjeći nošenje naočala u starijoj dobi.
Nošenje naočala mora biti uobičajeno za mnoge roditelje, osobito zato što većina osoba treće dobi nosi naočale. Ako forsiramo djecu da nose naočale koje ne žele (predebele ili teške leće) ili ne vide dovoljno dobro s njima (leće bez anti-refleksa), djeci će nošenje naočala predstavljati traumu umjesto da riješe njihov problem s vidom.
Obzirom da je sigurnost prioritet kada govorimo o djeci, preporučujemo nošenje naših sigurnih Airwear leća.​
Na ovaj način vaše djete se može nesmetano, veselo igrati zato što više ne mora razmišljati jesu li njene/njegove oči sigurne.

Više informacija o Junior lećama potražite ovdje​​.
Osim sigurnosti leće, ne smijemo zanemariti ni prikladnu zaštitu površine leće. Na taj način naočale vašeg djeteta bit će otporne na prljavštinu, ogrebotine, vodu, prašinu, refleksiju i lakše ih je održavati čistim. Zato vam preporučujemo Crizal doradu kao najbolju zašttu.
Više informacija o Crizal doradi potražite ovdje.
Postoji širok raspon Essilor leća dostupnih za odabir pravog riješenja, zato što znamo da vaše djete zaslužuje najbolje.

Loading...

ADRESA

ONLINE SERVIS