Vaš život i oči

Ovdje možete pronaći vodič za vizualna rješenja koja će odgovarati vašem životnom stilu. Ova zbirka članaka napisana je kako bi vam pomogla u traženju više informacija o odabiru pravih leća za vaš životni stil, bilo da se radi o sportskim aktivnostima ili vožnji.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

Naočalama protiv glavobolje

Glavobolja je uobičajena pojava, ali može biti nevjerojatno neugodna i smetati. Svako je barem jednom u životu doživio glavobolju, ali jeste li znali da bi rješenje moglo biti u paru naočala?

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

PROMJENA VIDA NAKON 40.

Prirodno je da se oči mijenjaju s vremenom, a najveće promjene vida događaju se tijekom 40-ih i 50-ih godina. Pobrinite se da idete na redovite preglede očiju jer oni neće testirati samo vaš vid već i zdravlje vašeg oka.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

BRINITE O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića oduvijek se prilagođavamo promjenama koje nastaju oko nas. Kako bismo spriječili oštećenje očiju, važno ih je zaštititi, zato se moramo naučiti prilagoditi novom načinu života.

Vaš život i oči 5 Vrijeme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočale su puno više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nježnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posljedice na zdravlje našeg organizma.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

KAKO SPRIJEČITI ZAMAGLJIVANJE NAOČALA

U trenutnoj situaciji maske za lice su postale neizbježan dodatak svakog izlaska izvan svog doma, za vlastitu dobrobit kao i za dobrobit ljudi oko vas. Međutim nošenje maski istovremeno donosi i neke neugodnosti među kojima su zamagljenje naočale. Što možemo učiniti da to spriječimo?