Vaš život i oči

Ovdje možete pronaći vodič za vizualna rješenja koja će odgovarati vašem životnom stilu. Ova zbirka članaka napisana je kako bi vam pomogla u traženju više informacija o odabiru pravih leća za vaš životni stil, bilo da se radi o sportskim aktivnostima ili vožnji.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

PROMJENA VIDA NAKON 40.

Prirodno je da se oči mijenjaju s vremenom, a najveće promjene vida događaju se tijekom 40-ih i 50-ih godina. Pobrinite se da idete na redovite preglede očiju jer oni neće testirati samo vaš vid već i zdravlje vašeg oka.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

BRINITE O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića oduvijek se prilagođavamo promjenama koje nastaju oko nas. Kako bismo spriječili oštećenje očiju, važno ih je zaštititi, zato se moramo naučiti prilagoditi novom načinu života.

Vaš život i oči 5 Vrijeme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočale su puno više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nježnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posljedice na zdravlje našeg organizma.

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

KAKO SPRIJEČITI ZAMAGLJIVANJE NAOČALA

U trenutnoj situaciji maske za lice su postale neizbježan dodatak svakog izlaska izvan svog doma, za vlastitu dobrobit kao i za dobrobit ljudi oko vas. Međutim nošenje maski istovremeno donosi i neke neugodnosti među kojima su zamagljenje naočale. Što možemo učiniti da to spriječimo?

Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

Pokreni se.....provjeri svoj vid!

Svaki drugi osjećaj osim onog da je ova godina ista kao i sve od sada, bio bi puno bliži istini. Obilježio nas je Covid, s njim u pratnji lockdown, a onda kad smo pomislili da se vraćamo u normalan život, krenuli su podsjetnici: Natrag u školu. Povratak na posao. Nosi masku. Budi oprezan. Pazi na sebe i druge.