Vaš život i oči 3 min Vrijeme čitanja

INTELIGENTNO RJEŠENJE ZA POTPUNU ZAŠTITU OD ŠTETNOG SVJETLA TIJEKOM CJELOG DANA

Podijeli

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, Transitions naočalne leće nude jedinstveno rješenje za dinamičko upravljanje svjetlom.

Zašto odabrati Transitions?

Kao što se mi prilagođavamo različitom dobu dana i različitim temperaturama, tako se naše oči prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, iako mi niti ne primjećujemo koliki je to za njih naporan zadatak. Kako bi im olakšali, probajte Transitions inteligente naočalne leće koje rade umjesto vas. Pružaju udoban pogled uz potpunu prilagodbu iz svjetlijih u tamnije prostore.

Tajna zdravog i udobnog pogleda leži u brizi za vid

Svjetlo je izvor života i različitih užitaka, ali može biti i invazivno za naše oči, osobito danas jer živimo ubrzano, u konstantnom smo pokretu: vožnja u autu, posao, sportske aktivnosti, obiteljska druženja, pregršt promjena u satu i danu. Upravo takav životni stil još je naporniji za naše oči, a kako se na kraju dana ne bi osjećali umornije nego što jeste, probajte Transitionsjedne naočale za sve svjetlosne uvjete.

Osjetite razliku u pogledu!

Pametne naočale s Transitions inteligentnim naočalnim lećama osmišljene su za današnje suvremeno okruženje, bržu prilagodbu u različitim svjetlosnim uvjetima. Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima kroz brži prijelaz iz tamnog na svjetlo, za bržu prilagodbu oka, za brzi život, za noć i dan, za unutarnje i vanjsko okruženje.

Sve Transitions naočalne leće pružaju:

  • 100% UVA I UVB zaštita
  • 100% inteligentne
  • 100% trendi
  • 100% bez brige

Ovisno o potrebama vašeg vida, odaberite:

Moglo bi vas zanimati!

Vaš život i oči 5 min Vrijeme čitanja

Kako ograničiti vrijeme provedeno ispred ekrana

Usporite malo sa svojim digitalnim životom i dajte očima da predahnu od štetnog plavog svjetla s ekrana. S obzirom da plavo svjetlo ima utjecaj na ritam spavanja i buđenja, pretjerana uporaba ekrana može dovesti do problema sa snom.

Vaš život i oči

PO ČEMU SE POLARIZIRANE LEĆE RAZLIKUJU OD UOBIČAJENIH SUNČANIH NAOČALA

Zaštita očiju od sunca ključna je za održavanje zdravog vida smanjenjem rizika od očnih bolesti poput katarakte. Sunčane naočale jedan su od najboljih načina da zaštitite svoj vid, kao i da ostanete izvan izravnog sunca kada je to moguće. Međutim, postoji toliko mogućnosti kada je riječ o lećama za zaštitu od sunca da je teško znati koje su pravi izbor za vaš životni stil.