Vaš život i oči 2 min Vrijeme čitanja

UŽIVAJTE U ISTINSKOJ LJEPOTI SUNCA UZ KVALITETNU ZAŠTITU ZA OČI

Podijeli

Ako imate naočale s dioptrijom u zatvorenom prostoru, zašto ne biste imali i sunčane naočale s vašom dioptrijom vani? Je li vaš vid manje važan kada ste na otvorenom?

Uskladite svoje aktivnosti na suncu sa potrebama vašeg vida uz Essilor Xperio sunčane naočalne leće s Crizal®Sun XProtect doradom!

Ova kombinacija pruža vam najbolju UV zaštitu uz jasan vid i atraktivan dizajn, bez kompromisa.

Dizajnirane da traju

Crizal®Sun XProtect uz Ionic Shield™ Technology štiti od ogrebotina i prljavštine tako da su vaše sunčane leće trajnije i otpornije. Kako bi dugo uživali u njihovim

prednostima, spremite ih u futrolu kada ih ne korisite i brišite ih krpicom koju ste dobili uz svoje leće s Crizal®Sun XProtect doradom.

Crizal Sun Xprotect leće

Zaštita

Zaštita od čestica pjeska i prašine te kapljica vode

Otpornost

Zaštita od ogrebotina i prljavštine

Izdržljivost

Izuzetno izdržljiv sloj za izazovne aktivnosti na suncu

 

Najbolja zaštita za najbolji vid

Četvrtaste, okrugle, aviator, mačkaste...sunčane naočale su neizostavni modni detalj na suncu.

Međutim, sunčane naočale su puno više od trendi dizajna; pružaju kvalitetan i oštar vid na suncu uz neophodnu zaštitu od štetnih UV zraka, prašine i prljavštine.

Za većinu sunčanih naočala na kojima piše da blokiraju 100% UV, to se odnosi samo na prednju površinu leće. Crizal®Sun XProtect dorada pruža obostranu zaštitu i na prednjoj i na stražnjoj površini što doprinosi optimalnoj zaštiti oka kao i udobnosti vida na otvorenom.

 

naocale zeleni okvir

Pružite puni potencijal svom vidu i uživajte bezbrižno u aktivnostima na suncu uz Xperio sunčane leće s Crizal®Sun XProtect doradom!

Moglo bi vas zanimati!

Vaš život i oči 5 Vrijeme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočale su puno više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nježnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posljedice na zdravlje našeg organizma.

Vaš život i oči

PO ČEMU SE POLARIZIRANE LEĆE RAZLIKUJU OD UOBIČAJENIH SUNČANIH NAOČALA

Zaštita očiju od sunca ključna je za održavanje zdravog vida smanjenjem rizika od očnih bolesti poput katarakte. Sunčane naočale jedan su od najboljih načina da zaštitite svoj vid, kao i da ostanete izvan izravnog sunca kada je to moguće. Međutim, postoji toliko mogućnosti kada je riječ o lećama za zaštitu od sunca da je teško znati koje su pravi izbor za vaš životni stil.